مشاهده خبر بازگشت به لیست اخبار

گوگل به وسیله “Fact check” در اخبار و تحقیقات، با اخبار جعلی مبارزه می کند.

نوشته شده توسط: فروزان
در تاریخ:

گوگل با راه اندازی برچسب تیک حقیقت در سراسر جهان، به خوانندگان اخبار کمک می کند.

گوگل بعد از معرفی قابلیت جدید خود در اکتبر، برای ایالات متحده آمریکا و انگلستان، آمادگی راه اندازی قابلیت برچسب تیک حقیقت در نسخه Google News سراسرجهان را دارد.

زمانی که موضوعی را جستجو می کنید که با استفاده از منبع برچسب تیک حقیقت پاسخ داده شده است، صفحه نتایج گوگل شامل یک قطعه با 3 جزء میشود: اطلاعاتی راجع به ساخته شدن این ادعا ، چه کسی این ادعا را ساخته است و آیا این ادعا صحیح، غلط، یا در میانه این دو است. همچنین ممکن است در گروه Google News  اصطلاح " Fact Check " قبل از تیتر ظاهر شود.

گوگل هشدار می دهد که برچسب تیک حقیقت در تمام توطئه های احتمالی یا گزارش خبری دیوانه واری که می توان به آن فکر کرد، ظاهر نخواهد شد. به عنوان مثال، جستجو برای "the Earth is flat " ، هیچ برچسب بررسی واقعیت نخواهد داشت. مسلما، نباید این گزارش به عنوان ادعایی که نامعقول و شایسته توجه جدی نباشد، در نظر گرفت شود.

یک سایت برای کسب برچسب تیک واقعیت، باید شامل الگو باشد. باید شامل نشانه گذاری سازمان ClaimReview  در HTML شان باشند.

داستان پشت داستان : مشکل این است که نظریه پردازان توطئه ها ممکن است بتوانند برچسب تیک حقیقت اخبار گوگل را حداقل در کوتاه مدت، دستکاری کنند. اگر تنها چیزی که نیاز است نشانه گذاری HTML مناسب باشد، یک سایت می تواند به راحتی برچسب تیک حقیقت را برای یک داستان دروغ، بگیرد. با این حال، گوگل مایل است تا با استفاده از قدرت خود به عنوان محبوب ترین موتور جستجوی جهان، با هر گونه توطئه و دروغ مقابله کند. شرکت پشتیبانی از صفحه هات گوگل می گوید: اگر یک وب سایت از استاندارد های تیک حقیقت گوگل پیروی نکند، موتور جستجو ممکن است نشانه

گذاری ناشر را نادیده بگیرد یا آن سایت را از Google News حذف کند.

شرایط دیگری که کاربران ممکن است با آن مواجه شوند این است که دو برچسب تیک حقیقت نتیجه گیری های متفاوتی را ارائه دهد. گوگل می گوید این شرایط تحت طرح جدید امکان پذیر است. گوگل در پست وبلاگ بیان کرد :"ممکن است صفحات نتیجه جستجو، توسط ناشرهای مختلف که ادعای مشابهی را بررسی کرده اند نتیجه گیری های متفاوتی نشان دهد."ما فکر می کنیم این موضوع، به درک میزان درستی یک ادعا خاص و داشتن اطلاعات شفاف در مورد درستی منبع به مردم کمک خواهد کرد.


هیچ دیدگاهی تاکنون برای این خبر ثبت نشده است.

اولین نفر باشید!
دیدگاه خود را ثبت کنید: